maanantai 11. toukokuuta 2009

Koe ja Proto


Minä kaavoihin kangistunut kokeilen harvoin mitään uutta, mut perjantaina kokeilin vapaalankahuovutusta (en ole ihan varma onko tää oikea termi). Ohjeita nuuskin mm. Villapallolta. Tässä Susun vaihekuvat:


Ensin tiheä lankaristikko lakanapuolikkaalle mustalla Brisillä (50%villaa, 50% soijaa):



Päälle sikin sokin Bangalore-silkkiä:



Ja vielä kerros Brisiä. Sitten vaan odottelemaan sopivaa puotiin poikkeavaa "uhria", joka auttaa kääntämään lakananreunat niin ettei langat mee sikin ja sokin ja ruttuun. Sainkin apulaisia oikein kaksin kappalein - kiitos avusta Kata ja Jossu! Jos mun puotiin poikkeaa niin vaara pyörii, että joutuu hommiinSilmänisku



Lakana lankoineen tiukaksi kääröksi ja päälle vielä polvisukka ettei aukea. Olen kerran aikaisemminkin tätä kokeillut. Ilman sukkaa ja naruja. Kerron vaan sen, että harmittaa kun heitin sen roskikseen. Sen olisi voinut myydä kalliilla ja tituleerata sitä tekstiilitaiteeksi... Käärö sai kaverikseen jouluisen prototyypin Fritidslangasta ja Funnystä.


Ta daa:




Tulihan siitä jotain... Kokeilu ei jää tähän. Ens kerralla laitan vähemmän villaa ja enemmän silkkiä ja huovutan kuumemmassa.


Pukki on edelleen ilman silmiä. Mut se varmaan leputtelee silmiään näin keväällä, jotta näkee sitten lähempänä joulua lueskella lahjatoiveita!



Fritisds on mun suosikkihuovutuslanka (Toven lisäksi). Sillä onnistuu aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!