perjantai 18. huhtikuuta 2008

Synttärilahja


Virallinen Blogikuvaaja Karvinen vanheni eilen ja pitihän hänelle laittaa pakettiin jotain itsetehtyä…


 


 



 


Eipä tuo ihan valmiiksi asti ehtinyt. Jos olisi ollut kortti, niin siinä olisi lukenut et ”Loppu tulee sit myöhemmin”. Liivin työnimenä on Günther. Siks, että lehden malli vaan näyttää sen nimiseltä tyypiltä. Oli muuten tosi vaikeaa löytää miehen liivin mallia – tämäkin lehti on jostain 80-luvun puolivälistä. Yleensäkin miesten malleja löytyy tosi heikosti. Onneksi viime syksynä ilmestyi Sandesilta lehti Gutter&Men, josta löytyy jotain myös pojille ja miehille. Toivottavasti niitä ilmestyy tästä lähtien vuosittain!


 


Tämä liivi valmistuu (joskus hamassa tulevaisuudessa) Gjestalin Maijasta. Karvis valitsi itse värin joskus kauan sitten. Olin yllättynyt, ettei se ollutkaan tylsän harmaa tai vielä kauheampi beessiJ Maija on sopivan ohut ja konepestävä eli osa-aikapoikamiehelle ihan passeli. Ja liivi on toivottavasti hiirihartiasta ja liian kovasta ilmastoinnista kärsivälle ihan hyvä vaihtoehto. Kun se viimein on valmis, niin mukaan pitää kuitenkin laittaa ukaasi, ettei sitä saa laittaa kuivausrumpuun (niin kuin Aloe Vera sukille kävi…)


 


Pojat avasivat paketin yhdessä ja ainakin Tassu tykkäsi paperista ja narusta! Synttäriä juhlittiin paistettujen siikafileiden, valkoviinin ja perunamuusin kera kynttilänvalossa. Siikaa sai pienen nökäreen myös Tassu vaikka Karvis oli sitä mieltä, että se sai oman osansa kaloista jo Sunnuntaina…


 


Taikauskoisena otan tässä tietoista riskiä… Olen kuullut, että villapaidan kutominen miehelle on turmiollista suhteelle. Ja kokemusta aikaisempien suhteiden osalta on kertynyt sen verran, että taikauskoon on ihan syytä… Mut eihän liivi ole niin vaarallinen ku villapaita. Eihän?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!