sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kauhia viirus!


Enkä tosiaan puhu sikainfluenssasta enkä edes siitä, että aina kun mulla on joku tärkeä lähtö mökiltä aamusella niin on kauhea sumu. Eka työpäivä Tyky-ykkösen jälkeen oli karmee sumu, yks aamu kun sovin aamutreffit Satavan kaupalle Piikun kanssa niin oli kauhea sumu ja tänä aamuna kun piti lähteä Hesaan niin taas… Onneks on Karvis ja gepsi ja uus kulkupeli pääsin kuin pääsinkin saaresta mantereen puolelle!


 


Puoli yhdeksältä lähdettiin äidin kanssa kohti pääkaupunkia. Kovinkaan montaa kilometria ei ollut takana kun teimme matkan ekan uukkarin ja palasimme hakemaan viime viikolla laatimani ”puutelistat” kotoa. Uusi moottoritie kuitenkin oli niin nopea, että viivästys ei koitunut pahaksi.


 


Piti tekemäni vaan järkeviä hankintoja – siksi ne puutelistatkin olivat niin tärkeitä… Mut kun se kauhea viirus iski kyntensä jo ekassa paikassa melkein ennen kuin päästiin ovesta sisään:


 


Noro Yuzen. 56% villa, 34% silkkiä, 10% Kid mohairia. 50G=110m. Puikot 4,2-4,8. 12,45 eur/vyyhti. LÄÄH! Onneksi mulla ei ole vyyhdinpuita kotona ja väsyttääkin ja on pari muutakin neuletta tekeillä. Noron Mini Knits kirjasessa on ainakin ohje kivalle hihattimelle ja pipo ja huivi. Työn alle ihan kohta…


 


Lisäksi oli tietysti pakko ottaa mukaan muutama uusi väri Silk Garden Liteä:


 


Viime viikolla huomasin, että muutama väri Litestä ja Kureyon Sockista on poistunut kartalta. Ne on nyt sit tarjouskorissa miinus 30%. Montaa kerää ei ol ja nopeat jyrää hitaat;-)


 


Seuraavassa kohteessa poimimme mukaamme hardangerkankaita ja – lankoja ja muuta kirjontakamaa pari säkillistä. Ja uukkareita tehtiin kaksin kappalein matkan varrella.


 


Viimeisessä kohteessamme tehtiin muutamia mukavia heräteostoksia, joista sitten myöhemmin lisää.


 


Ilman navigaattiritädin opastusta matkasta selvittiin niin sutjakkaasti, että päätimme alkaa eksyilemään omin päin! Raision Ikeasta hankitiin mulle uusi niskatyyny, molemmille puuhellojen uuniin sopivat uunivuoat ja syksyn pimeisiiin iltoihin omenantuokuisia tuikkuja. Päivä oli antoisa ja mukavan matkaseuran (ja ilmastoidun auton) vuoksi hauska sunnuntainen ”työ”päivä!


 


Koska kissa on poissa niin hiiri menee nyt sohvalle maate ja ottaa syliinsä paijattavaksi Yuzenia pari vyyhtiä…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!