tiistai 25. toukokuuta 2010

KYH-kassi ja tuliaisia


Jos joku keräilee kaffepusseja ja karkkipapereita niin voitte olla varmoja, ettei mua tippaakaan hämmästytä jos sama henkílö keräilee lankavyötteitä! Olen pitkin kevättä kuullut Jossun kyselevän lankavyötteitä ja jokunen viikko sitten hän pyysi niitä multakin. Eipä tullut mieleenikään kysyä mihin niitä tarvitaan. Mielessäni vaan ajattelin et jotain kierrätysjuttuja ja olin tyytyväinen kun nekin roskat hävisivät lojumasta tyhjän panttina varaston hyllystä.


Viime perjantaina Jossu tuli puotiin tavanomaiselle perjatain lankaterapiasessiolleen ja mieskin oli mukana. Ilmeeni ole varmaan näkemisen arvoinen kun sain SUUREN paketin. Pakettia avatessa oli ihan samanlainen jännitys kuin lapsuuden joululahjoja avatessa...



Mun lankavyötteet oli saanut uuden elämän!



Ihana kassi! Hyvän kokoinen ja tarpeeksi pitkät sangat, jotta sen saa olalle. Tämä Kassi-Alma kun kulkee aina vähintään kolmen kassin kanssa niin olalla kulkeva kassi on ihan ehdoton - toinen käsi jää ovien aukomiseen ja toisella voi kantaa kissankoppaa, kissanhiekkaa tai kissanruokaa. Vetoketju, jotta tavarat pysyy vauhdissa mukana ja siinä aivan mainio vedin:



Ei taida kenellekään jäädä epäselväksi KENEN kassi tää onHymy



Sisällä oli vielä kaunis vuoritus ja siinä kaksi taskuakin!


Olen ihastuksissani ja kiitollinen ja kamalan iloinen. En tiedä miten kiittäisin!


Me aina Sukka-Marin kanssa vitsaillaan, et Jossu tietää käsitöistä kaiken ja osaa kaiken. Eipä taida vitsi olla ihan tuulesta temmattua... Ihan tosi - jos hän ei tiedä tai osaa jotain niin ainakin kolmen tunnin päästä asia on selvitetty. Minä en kassin valmistustekniikoista mitään ymmärrä (jopa ompelukoneen kanssa tökkii), mutta tekijän oma kuvaus tekniikoista löytyy täältä.


KIITOS! Tästä tulee mun KYH-kassini. Olinkin jo vähän huolissani miten kaikki 25 KYH-kässyä mahtuu mun nykyiseen kässäpussiini, joka on muutenkin jo aika huonolla hapella... Sitä ryijyä en aio pakata mihinkään!


Olenkohan liikaa heräillyt ennen kukonlaulua katsomaan teeveeshoppia kun tulee mieleen seuraavaksi lauseeksi "Eikä siinä vielä kaikki!"


Vanhemmat viettivät viikon kylpylässä Haapsalussa. Pikku tuliaistoive oli tietenkin kun kirjakin jo oli...



Huivilankaa Haapsalu-huiviin. Tämä määrä taitaa riittää useampaakin...


Ja arvatkaapa mikä tämä on?



Huopasaippua!


Tämä on tilaustyönä ihan minulle tehty! Kaikkia kauniita kuvia oli kuulemma ollut muttei yhtään kissaa. Niinpä vanhempani tilasivat kissa-aiheisen. Ihana yllätys! Tämä kuulemma toimii niin, että sillä pestään kunnes saippua loppuu, sitten skalpeerataan selkäpuolelta auki ja laitetaan uusi saippua sisälle. Sen jälkeen vaan kursitaan sauma kiinni ja jatketaan pesuja! Mut kuka tällaista nyt raaskii käyttää? Mieli tekisi kyllä kokeilla...


Ihanat tuliaiset. Kiitos!


Kiitos myös kaikille edellisen postauksen huivikommenteista. Helppoahan sitä on nätti huivi tehdä hyvällä ohjeella. Ja jos ei jännitystä elämään saa muuten niin langan menekki riittää meikäläiselle ihan hyvin. Ja sit se bensa - kun merkkivälo alkaa palaa niin Rypäleellä ajaa kevyesti vielä 50 km. Yritän aina tankata Salossa kun siellä on tällä hetkellä pikkuisen halvempaa kuin Turussa. Ja voi että harmittaa jo tankkiin menee vaan 46 litraa... Neljällä litralla olis ajanu vielä vaikka kuinka pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!