maanantai 19. heinäkuuta 2010

Valmiita kyhättyjä


Pakko heti tunnustaa et emmää itte mittää aikakseks ol saanu vaan Neuloo Mopsien Kanssa. Luovutan siis puheenvuoron hänelle:



Hei!


Neulottu on, enimmäkseen mopsien kanssa. He ovat olleet suurena apuna toimiessaan tukena, johon olen käsivarttani voinut nojata. Päätin, että kaiken saan valmiiksi, vaikka välillä vaivuin epätoivoon, etten siinä onnistu.


Baktuksia on valmiina kaunis vaaleankeltainen, joka lähtee Espanjaan:



Vaaleanpunainen villava:



Ja bamboopunainen:



Yksi baktus on vielä varttia vaille valmiina tulossa. Baktus on kiva malliltaan ja käyttökelpoinen, tosin sitä saa tikutella ohuesta langasta ohuilla puikoilla aika lailla ja miten hankalaa on osata laskea neljään ja lisätä oikeilla kerroksilla.




Florensista tein boleron, mitään mallia tai silmukkamääriä ei ollut, loin jonkin määrän, mikä oli jaollinen 3s.o 1 n. Kun esittelin nuttuani kotoväelle ( mies, joka ei vaatteista ymmärrä mitään ja kaksi mopsia) sain kommentin, että ihan hyvähän tuo, kovin vain lyhyeksi jäi. Selitin sitten, että tämä on nyt MUOTIA ja pitkät ovat last seasonia.




Bamboo-pearls on ihana lanka, josta päätin olla tekemättä mallin mukaan, kuten yleensä.  Koska tämän piti valmistuakin joskus, menin siitä yli, missä aita matalin, eli ei turhia koristeita. Suunnittelin lerppaa edustaa, mutta purin pariin kertaan, kun näytti tulevan niin koomista jälkeä, ettei kannata hienoa lankaa haaskata moiseen. Sarjassani "lyhyestä virsi kaunis" eli tässä tapauksessa"helpolla nuttu käypä" uskoisin jopa käyttäväni tätä, jos joskus säät sallivat, eli tämä kauhistushelle loppuu.




Loppusuoralla KYHeissä siis, hauskaa on ollut. Toivonpa, että kaikilla sama tunne.




Tänään tapasin ystävän, josta en ole kuullut muutamaan kuukauteen. Hän on kiireinen töissään ja harrastuksissaan, joten ei ihme, ettei olla tavattu. Huomasin hänessä jotain erilaista ja hän kertoi talvella  sairastuneensa, onneksi ajoissa huomanneensa oireensa ja nyt alkaa olla kaikki toistaiseksi ainakin hyvin ja hoidot tehonneet ja niin edelleen. Kerroin sytomyssyistämme ja hänkin oli valinnut itselleen yhden ja kertoi sen olevan oiva ja pyysi välittämään terveiset ja kiitokset kaikille niiden tekijöille. Kiitos siis hänen puolestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!