sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Arroyo


Kaikkiin hulluihin juttuihin mun pitää osallistua. Ennen kuin aivot ehti mukaan, niin sormet oli jo näpytelleet Mammutin blogiin, että Susu on mukana Hullussa Huivivuodessa… En suinkaan kuvittele tekeväni huivia joka viikko mut kerran kuussa. Ehkä. Maaliskuun huivi valmistui perjantai-iltana:


 


Malli Arroyo (Ravelrystä). Piti tehdä se Annis kun kaikki muutkin, mutta kun yritin ohjetta tulostaa niin tulostin printtaili jotain puolaa tai muuta käsittämätöntä kieltä. Tämän ohjeen vinkkasi hurjan määrän huiveja neulonut Sonja, jonka koirat on mun parhaita asiakkaita. Raps raps vaan sinne kenneliinSilmänisku


Lanka Katia Lino 100% (100% pellava, 50g=150m).


Puikot: nro 5 Knit Pro pyöröt


Menekki 100 g eli 2 kerää tasan (oli pakko vähän huijata viimeisissä lyhennetyissä kerroksissa kun lanka näytti loppuvan pari kerrosta kesken)


 


Tämän huivin voisi nimetä Mammutin mukaan. Mulla oli edellisestä pellavaneuleestani ankara pölisemispelko, mutta suunnilleen vuosi sitten Mammutti vakuutteli ettei Katian Lino pölise. Samaa kertoi kollegani ja ”vertaistukeni” Pia Lahden Lankakauppa Heinistä. Moni muukin tätä lankaa on kehunut, mutta vasta nyt päätin itse tarttua härkää sarvista eli ottaa langan puikoille. Ei pölissyt ja muutenkin oli mukavaa neulottavaa. Ja riittoisaakin. Silmukoiden luomisessa mokasin – reuna on vähän tiukka. Olis pitänyt luoda silmukat isommalla puikolla tai vaihtoehtoisesti ottaa selvää et mitä se ohjeessa sanottu ”long-tail method” tarkoittaa… Mut kuka viittii? Kiva kesähuivihan tää on joka tapauksessa.


 


Tänään oli upea laskiaiskeli ja kuudes päivä. Jonkun vuoden ja jonkun kuukauden kuudentena päivänä me ollaan Karvisen kanssa tavattu. Siks joka kuukauden kuudes päivä on eräänlainen juhlapäivä (tai ainkin kummastelun aihe). Tänään vein Karvisen ulos syömään:


 


Satavan Kyläkaupalta ostettiin mukaan eväät:


 


Ja vuoden 2011 grillikausi avattiin mökin takaterassilla! Metrin verran lunta ei yhtään haitannut – makkarat maistui makoisalta!


 


Montakohan yötä pitää vielä nukkua, ennekuin tästä päästään veneellä saareen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!